Meet me at the railroad bar. This is for lovers, running away.


Märker du hur fort det går?

Jag vill bara dansa och skrika på ett flak men champangen i högsta hugg. Samtidigt har jag ångest över att vi bara har två sommarlov kvar.
Men i morgon slutar vi ettan och jag ska ha så himlans kul!

Tusen bitar

Innan var jag vild, nu är jag rädd. Rädd för att allt ska falla itu om jag gör fel, rädd för det otrygga, det farliga. Jag saknar kicken man får när man gör något farligt, kännslan i magen.
Jag tänker att rädslan sätter stopp för ruset. Men du sa att den satte stopp för min existens.

Ett år av mig

För ett år sedan slutade jag 9:an. Jag var fruktansvärt rädd inför den nya världen som skulle öppnas för mig efter sommaren. Men jag kännde mig fri när jag stod på scenen på skolavslutningen och skrek ut sommarsånger med alla mina älskade vänner.
Om två veckor slutar jag 1:an på gymnasiet. Allt förändras, jag, människor och min omgivning. Det är svårt, men jag är ingen svag. Även om det har kännts som att tiden har rusat iväg har jag blivit ett år erfarnare och dummare med kanske?
Nu har jag skrivit här lite titt som tätt i ett år. Det har nästan rakt igenom handlat om en och samma person, han med fina armar, blickar och leende som får det att hugga till i mitt hjärta och sexigheten inristad i pannan.

RSS 2.0